Zakelijke verkoop bol.com groeit vijftig procent

De zakelijke verkopers van bol.com hebben binnen een jaar een omzetstijging van vijftig procent behaald. Sinds vorig jaar kunnen ondernemers zich aanmelden bij bol.com om hun assortiment te verkopen. Inmiddels hebben vierduizend ondernemers een half miljoen nieuwe artikelen bij het assortiment gevoegd.

Met de komst van de zakelijke partners verkoopt bol.com inmiddels ruim zeven miljoen artikelen. “Door het openstellen van onze winkel voor andere verkopers, kunnen klanten ook het assortiment van bijvoorbeeld specialisten vinden dat tot een jaar geleden niet bij bol.com te vinden was”, aldus Schaeffer.

Bol.com verwachtte door het openstellen van de winkel voor zakelijke ondernemers een groei van enkele tienduizenden artikelen in het eerste jaar. Maar de verkoop is ver boven verwachting. Schaeffer weet hoe dat komt: “Sommige verkopers hebben hun omzet zien groeien tot wel vijftig procent doordat zij ineens een veel groter publiek bereiken.” Bol.com staat verschillende ondernemers toe, van zolderkamerondernemers tot grotere retailers als EP en Dell.

Eerder: Online shoppen op bol.com via tv

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!