Eerste zelfstandigen buiten Pour Vous sluiten zich aan

De eerste zelfstandige ondernemers die afkomstig zijn buiten parfumerieformule Pour Vous hebben zich aangesloten bij de franchiseformule. Vorige maand werd het merk overgenomen door A.S. Watson, waar ook parfumerieketen ICI PARIS XL onderdeel van is. A.S Watson wil Pour Vous vanaf september verder uitrollen als franchiseformule. De huidige veertig Pour Vous franchiseparfumeries moeten binnen drie jaar uitbreiden naar minimaal honderd.

Parfumerie De Zwaantjes in Zierikzee en DA-ondernemer Edwin Voets in Den Bosch zijn de eerste zelfstandige winkels die zich hebben aangesloten bij de keten. “Door de lokale kracht van de ondernemer te combineren met centrale schaalvoordelen en efficiency hebben we een krachtige formule in handen”, stelt Leo van Welij, regional managing director ICI PARIS XL maandag in een persbericht.

Voor DA-ondernemer Voets was de keuze voor Pour Vous snel gemaakt, vertelt hij. “De huidige marktomstandigheden nopen ondernemers om keuzes te maken. Door het ombouwen van onze winkel tot Pour Vous, zien wij onze toekomst gewaarborgd.” Zijn vernieuwde winkel opent in het najaar.

Lees ook:
ICI PARIS XL neemt Pour Vous over
Pour Vous gaat landelijk met 'chique' concept

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!