‘Mobiele accessoires genereren extra omzet'

Steeds meer leveranciers van tablet- en smartphoneaccessoires bieden retailers hun producten aan als fast moving consumer goods. Opname van deze producten in het assortiment, kan voor retailers extra omzet creëren. Dit constateert een leverancier van dergelijke accessoires, STRAX, in een persbericht.

De groep Nederlanders met een smartphone of tablet groeit snel. De verkoop van tablets stijgt dit jaar in ons land met 67 procent, voorziet marktonderzoeker NDP Group.  Dagelijks gebruikt 61 procent van de Nederlanders dagelijks een smartphone. De accessoires van deze producten liften mee op het succes en worden veel verkocht. De leveranciers proberen hun mobiele accessoires in zoveel mogelijk verschillende winkels te verkopen om een zo groot mogelijk publiek te bereiken.

Hierbij werken ze steeds vaker volgens het rack-jobbing principe. Daarbij krijgt de leverancier een deel van de ruimte in een winkel. Hij hangt zijn producten aan de hiervoor bestemde ophangsystemen. Vaak regelen de leveranciers alles voor de retailer, van het ontwikkelen van de verpakking tot het aanvullen van de producten. 

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!