You Are Here wint Dutch Retail Experience Award

De lifestyleshop You Are Here uit Eindhoven heeft maandag de Dutch Retail Experience Award (DREA) 2013 gewonnen. Volgens de jury dragen de kunstzinnige elementen, het verrassende assortiment en de combinaties bij aan ‘een winkel van nu’. “Alles past heel goed bij elkaar in de lichte, frisse winkel. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam”, beargumenteert de jury.

Tijdens de uitreiking waren er ook andere prijzen te verdelen. Zo ging Piet Zoomers uit Den Bosch er met de publieksprijs vandoor.  Rinsma Fashion uit Gorredijk won de Retail Excellence Award voor de gevestigde retailer die zich onderscheidt in langdurige klantbinding. Hutspot in Amsterdam kreeg de Most Innovative Store Award. Deze award wordt gegeven aan de ‘jonge retailer die minder dan vijf jaar actief is en uitblinkt in originaliteit’.

De Dutch Retail Experience Award bestaat sinds vorig jaar en is bedoeld om retailers die zich inzetten voor deze nieuwe manier van winkelen in het zonnetje te zetten. Hierbij gaat het om winkels die extra aandacht hebben voor zaken als het assortiment, de service, origineel interieur en verrassende winkelruimtes.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!