'River Island opent in Den Haag'

River Island heeft een huurovereenkomst ondertekend voor een winkelpand met 1500 vierkante meter oppervlakte in Den Haag. Dat meldt PropertyNL woensdag. Een woordvoerster van de Engelse modeketen kan het bericht niet bevestigen aan RetailNews.

De retailer heeft als doel flink uit te breiden in Nederland, vertelt zij. Nu zijn er nog vier River Island-vestigingen in ons land: een in Amsterdam, twee in Rotterdam en een accessoirewinkel in Alkmaar. Het vloeroppervlakte is echter nergens zo groot als in het Haagse Sijthoff City.

Het gebouw op de hoek van de Grote Marktstraat en de Wagenstraat wordt eerst nog gerenoveerd. Het pand krijgt vanaf aankomende september onder meer een nieuwe gevel, hoge transparante etalages en een tweede winkellaag. De verbouwing moet eind 2014 klaar zijn.

De online verkopen van de keten in Nederland gaan buitengewoon goed, laat de zegsvrouw weten. De Engelstalige webshop zal echter niet 'vernederlandst' worden, stelt zij. "River Island komt uit Engeland en draagt dat graag uit. In de Nederlands winkels werkt ook veel Engelstalig personeel."

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!