Eerste Nederlandse app voor interieurshoppen

Dalani Home & Living komt met de eerste Nederlandse app voor interieurshoppen. Dit meldt De Telegraaf. De lancering van de gratis iPhone-app is tegelijk met de start van een mobiele website.

Gebruikers van de app kunnen designinspiratie opdoen omdat ieder product van Dalani tot in detail wordt getoond. Volgens de interieurwinkel zijn de app en mobiele website een belangrijke volgende stap in de overgang van de interieurbranche van offline naar online.

Het Nederlandse Dalani ging vorig jaar van start en is de eerste en grootste online shopping club voor meubels en woonaccessoires in ons land. Het aanbod bestaat uit bekende en onbekende Nederlandse en internationale labels met kortingen tot zeventig procent. Alleen geregistreerde leden hebben toegang tot de producten. Ze kunnen lid worden door een uitnodiging van een ander lid of door zich in te schrijven op de website van de online woonwinkel. Dalani heeft tweehonderdduizend Nederlandse leden en meer dan acht miljoen wereldwijd. Zij krijgen diverse keren per week nieuwe merken en producten gepresenteerd, die in beperkt aantal beschikbaar zijn.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!