Pocket Shop bezorgt bestellingen te voet

Online boodschappenservice Pocket Shop speelt in op het drukke bestaan van veel Londenaren. De service levert online bestelde boodschappen binnen een uur na bestelling bij de klant af. Om de kosten zo laag mogelijk te houden en verkeersopstoppingen te vermijden, verzamelen en leveren de bezorgers van Pocket Shop de bestellingen te voet.

Momenteel werkt de onderneming samen met Sainsbury’s en Tesco, waar de twintig medewerkers van Pocket Shop de bestellingen zelf inkopen. Daarnaast zullen ook M&S en Waitrose zich binnenkort bij de bezorgservice aansluiten. Londenaren die iets bij Pocket Shop willen bestellen zijn nu nog aangewezen op de site van de start-up.

Voor de 1-hour deliveryservice, waarbij voor minimaal twintig pond besteld moet worden, betalen Londenaren 6,50 pond. Ook kunnen klanten kiezen voor goedkopere services, waarbij de bestelling binnen twee- of drie uur wordt afgeleverd. Het hangt van de postcode van de klant af, bij welke winkel(s) bestellingen kunnen worden geplaatst. Pocket Shop rekent daarbij een commissie voor de producten die zij voor de klant verzamelt. Het maximumgewicht per bestelling bedraagt vijftien kilo.

In de VS is een gelijksoortig initiatief gestart met de naam Instacart. Deze service draait al wat langer dan Pocket Shop en is actief in San Francisco.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!