Guerillahamster en een fysieke webshop

Een guerillahamster van Jumbo en beeld van de fysieke webshop van Shoeby passeerden afgelopen week op Facebook.

Een supermarkt van Jumbo in Eindhoven heeft een hamster in de schappen gezet. Het huisdier van concurrent Albert Heijn stelt zijn familie kwijt te zijn. Zoeken doet hij echter niet, want ‘het is hier namelijk veel goedkoper’.

Kledingretailer Shoeby verzorgde nog meer beeld uit Eindhoven. Op Facebook een foto van de allereerste ‘fysieke webshop’ in Nederland. Een winkeletalage is voorzien van een interactieve bestelzuil, vanwaar voorbijgangers online hun kleding kunnen bestellen.

Albert Heijn opende onlangs een bezorgpunt bij Capgemini. Het is het eerste bedrijf dat zo’n afhaallocatie mag verwelkomen. Bij Capgemini werkt een Albert Heijn-medewerker vanuit een parkeergarage, waar hij de boodschappen tot in de auto bezorgd. Binnenkort krijgen meer bedrijven een AH Bezorgpunt.

Verder op Facebook een infographic van het onderzoek van Beslist.nl naar de zoektocht van Nederlandse online consumenten. Gezondheidsproducten zijn ’s ochtends om negen uur populair, mode net na etenstijd. Daarnaast een fotocompilatie van het ‘prijzencircus’ bij V&D van afgelopen donderdag.

Volg ons ook op Facebook.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!