Rivièra Maison en wehkamp.nl slaan handen ineen

Wehkamp.nl gaat in zee met Rivièra Maison voor de online verkoop van het assortiment van de woonwinkelketen. De etailer biedt vanaf woensdag ongeveer 250 woonaccessoires en meubels van het interieurmerk aan via zijn webshop.

Wehkamp is de enige pure player die artikelen van Rivièra Maison mag verkopen. "We hebben gekozen voor een samenwerking met wehkamp.nl, omdat zij de online experts zijn die ons merk het beste tot zijn recht kunnen laten komen binnen hun online warenhuis", reageert Henk Teunissen, ceo en eigenaar van Rivièra Maison.

De woonwinkelketen beschouwt wehkamp.nl als 'gewone dealer', laat een woordvoerder weten aan RetailNews. "Wehkamp koopt de producten bij ons in en verkopen ze vervolgens via zijn eigen webshop." Daarbij worden volgens haar dezelfde bedragen gehanteerd als bij dealers in het offline kanaal. Riviera Maison beschikt al over 150 fysieke verkooppunten, naast acht eigen flagshipstores in Nederland.

Nederlanders raken steeds meer vertrouwd met het online kopen van huis- en tuinartikelen, stelt Erwin van Cooth, unitmanager 'Huis, Tuin & Klussen' bij wehkamp.nl. Hij baseert zijn uitspraak op eigen verkoopcijfers en 'de nieuwe toetreders in de markt'. Wehkamp is jaarlijks goed voor 122 miljoen bezoekers en zeven miljoen zendingen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!