Tips voor een overzichtelijk magazijn

Om een nieuw magazijn te ontwerpen of een bestaand magazijn te herinrichten heeft u te maken met vele aspecten. Vraagt u zich af of de artikelen wel op een logische plek in het magazijn staan en hoe u het orderverzamelproces kunt versnellen?

Bezoek dan tijdens de beurs ICT & Logistiek (30 & 31 oktober 2013 Jaarbeurs Utrecht) de stand van SSI Schäfer in hal 4, standnummer B051. Aan de hand van issues waar u tegenaan loopt, geeft de magazijninrichter waardevolle tips en adviezen, die u direct kunt toepassen in de praktijk.

Laat u bovendien uitgebreid informeren over het nieuwe warehouse management systeem (WMS) voor het MKB: WAMAS GO! Dit WMS biedt bedrijven de mogelijkheid om hun conventionele magazijnen te mechaniseren en automatiseren zonder een compleet nieuw WMS te hoeven aanschaffen. Met behulp van aanvullende modules is het WMS snel en eenvoudig aan te passen aan de veranderende eisen. Uiteindelijk kan WAMAS GO! uitgroeien tot een volwaardige WAMAS-oplossing voor bedrijven met iets geavanceerdere magazijnen.

Gratis kaarten ICT & Logistiek en E-fulfilment Expo
ICT & Logistiek 2013 vindt gelijktijdig plaats met E-fulfilment Expo. Bezoekers van ICT & Logistiek hebben gratis toegang tot E-Fulfilment Expo en vice versa. Ga naar de website van SSI Schäfer en registreer u hier voor een gratis toegangsbewijs.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!