Cadeaubonnen FRS toch niet waardeloos

Consumenten met een oude cadeaubon van Free Record Shop kunnen de kaarten omruilen voor een boekje met waardebonnen. Ongeacht het resterende tegoed krijgen zij waardebonnen met een totale korting van vijftig euro, te besteden bij de entertainmentketen.

De cadeaubonnen verloren eind mei hun waarde, nadat de winkelketen failliet was verklaard. Nieuwe eigenaar ProCures hoefde de kaarthouders 'juridisch gezien niets te bieden', verklaart Bart Combée, directeur van Consumentenbond. Free Record Shop stelt de klanten echter niet in de steek te willen laten. "Met ons aanbod doen wij recht aan de consumenten die lange tijd in onzekerheid hebben gezeten over de verzilvering van hun oude cadeaukaarten", aldus ceo Roland van Geest.

De actie, die 'Keukenlade' is genoemd, loopt van 14 oktober tot 30 november van dit jaar. De waardebonnen zijn niet in te wisselen bij de webshop. De winkelketen laat tevens weten geen eigen cadeaukaart meer uit te brengen en alleen nog de Nationale Entertainment Card te accepteren.

Eerder: Cadeaubonnen Free Record Shop waardeloos

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!