'HTC gaat Amazon-smartphones ontwikkelen'

HTC gaat in samenwerking met Amazon drie smartphones ontwikkelen. Dat melden anonieme bronnen tegenover Financial Times. Met de introductie van de smartphones wil Amazon de concurrentie met Apple en Google aangaan. Er zijn al geruime tijd geruchten over mogelijke telefoons van Amazon.

Een van de telefoons zou bijna klaar zijn, maar vanwege herhaaldelijk gewijzigde plannen verwacht een van de bronnen dat het toestel pas in 2014 op de markt komt. Geruchten gaan dat Amazon werkt aan een optie die de ogen van de gebruiker in 3D kan volgen. Tevens zou de etailer een goedkopere variant zonder die optie maken.

Amazon bracht eerder de Kindle-tablets op de markt. Deze draaien op Fire OS, een enorme aangepaste versie van die van Android, zodat gebruikers de apps en media direct bij Amazon kunnen aanschaffen. HTC werkte dit jaar eerder aan de Facebook First, een Android-smartphone met de Facebook-skin Home. De telefoon viel niet in goede aarde in de Verenigde Staten en kwam in Europa niet eens op de markt.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!