Vendor rolt toiletconcept uit

Vendor heeft in het Nijmeegse winkelcentrum Molenpoort zijn vierde openbaar toilet geopend. Bezoekers kunnen voor zeventig cent gebruikmaken van het toilet, waarna ze een waardebon van vijftig cent krijgen die ze bij deelnemende winkeliers kunnen verzilveren. Dat vertelt een woordvoerder van de dienstverlener op het gebied van toilethygiëne aan RetailNews.

Voor de opening van een zogenoemde Vendor Public Washrooms zoekt het bedrijf contact met de aanwezige winkeliers, om zijn bezoekers een 'gevarieerd winkelbestand' te bieden. Op een digitale plattegrond van het winkelcentrum kunnen zij zien waar de bonnen zijn in te wisselen. "Daarbij mogen winkeliers zelf bepalen of zij een bepaald minimumbedrag invoeren die klanten moeten besteden", vertelt de woordvoerder.

Vendor wil het concept graag uitrollen over heel Nederland. Nog voor de kerst gaat de vijfde vestiging open, laat de woordvoerder weten. "Daarnaast hebben we de wens toiletten in het buitenland te openen."

Het concept kent in 2theloo en Sanifair twee concurrenten. De formule is vergelijkbaar met de Duitse branchegenoot Sanifair. 2theloo heeft bijvoorbeeld ook een eigen toiletwinkel en geeft geen waardebonnen uit voor andere retailers. "Wij richten ons meer op de inrichting van de toiletten met alle apparatuur van Vendor", aldus de woordvoerder.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!