Van Gils opent tweede brandstore

Het Nederlandse mannenmodemerk Van Gils heeft afgelopen week in Stadshart Amstelveen zijn tweede eigen winkel geopend. De brandstore is ingericht voor de man zonder voorliefde voor winkelen, die toch nieuwe outfits nodig heeft, omschrijft het label. Zo kan er wat gedronken worden aan de bar, is er een barbier aanwezig die de mannen scheert, kunnen de nieuwste gadgets worden uitgeprobeerd en worden de schoenen gepoetst tijdens het passen.

“We weten wat mannen beweegt en dat ze niet altijd zin en tijd hebben om te shoppen. Wij weten ook hoe relevant de keuze van de juiste kleding is voor je zelfvertrouwen. Daarom maken wij het inkopen gemakkelijk en aangenaam, met zo min mogelijk gedoe”, aldus ceo Robert Meijer.

Mannen die een shirt, colbert of kostuum op maat willen laten maken, kunnen terecht op de eerste etage van de nieuwe winkel bij het ‘Van Gils My Signature’ made-to-measure programma. Hier kunnen zij bijvoorbeeld kiezen uit verschillende stoffen, type revers, zakken en afwerking. Ook kan een persoonlijke handtekening of initialen in het kostuum worden geborduurd.

Van Gils opent binnenkort ook eigen winkels in Roosendaal en Antwerpen. De eerste brandstore bevindt zich sinds maart aan de Meent in Rotterdam.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!