By The Grape beste wijnwinkel 2014

By The Grape Winery uit Velp is uitgekozen tot Beste Wijnwinkel van Nederland 2014. Consumenten konden de top tien van beste wijnwinkels bepalen, waarna een vakjury de beste wijnwinkel verkoos. De jury bestond onder andere uit Ronald de Groot, hoofdredacteur Perswijn, wijnredacteur Harold Hamersma en wijnschrijfster Ellen Dekkers.

Volgens de jury kunnen consumenten bij By The Grape Winery terecht voor het ‘nieuwe wijnwinkelen’. “Een totaalbeleving waarin alle facetten van het winkelen op elkaar aansluiten. Zeer klantvriendelijk. En offline meets online”, aldus de jury.

Derrick Neleman van By the Grape noemt wijn ‘bezieling’. “Wij geloven in kleine wijnboeren met een bijzonder verhaal, bio- en fairtradewijnen, topkwaliteit voor een scherpe prijs, service met een smile, en echte wijnverhalen van kenners én klanten.”

By The Grape gaat uit van ‘serving excellence in wine’. De wijnwinkel wil consumenten overtuigen van het feit dat ze wijn bij de retailer moeten kopen. “Het antwoord is: vanwege de beleving, service en de wijnen die je niet zult vinden in de supermarkt. Bovendien steun je met je aankoop onafhankelijke en getalenteerde wijnmakers uit alle delen van de wereld”, aldus Neleman.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!