Nieuwe bestuursfunctie voor De Kool bij Blokker

Theo de Kool bekleedt als vicevoorzitter van de raad van bestuur een nieuwe functie bij Blokker Holding. Hij neemt daarbij onder meer een aantal taken over van ceo Roland Palmer. "Maar Palmer is en blijft voorzitter van de raad van bestuur", zegt secretaris Peter Krenn tegen RetailNews.

Dat De Kool taken van Palmer overneemt is volgens hem 'niet meer dan logisch.' "Hij komt hier niet om de kopjes in de kantine recht te zetten", aldus Krenn. De aanstelling is volgens Krenn niet het gevolg van slechte resultaten van de winkelketen.

De raad van bestuur van de winkelketen kende na het snelle vertrek van Peter Brussel begin 2012 'een krappe bezetting', vervolgt de secretaris. Blokker Holding was sindsdien nog niet tegen een geschikte kandidaat aangelopen.

De Kool, de afgelopen drie jaar lid van de raad van commissarissen van het concern, was na zijn vertrek bij de Belgische groente- en fruitgroep Univeg in juli vrijgekomen. Eén en één werd zo twee, stelt Krenn. "De Kool is een zeer ervaren manager en uitermate geschikt om de raad van bestuur te versterken."

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!