'Topman ICI PARIS XL naar Etos'

Coo Jan-Derek Groenendaal heeft per direct zijn functie neergelegd bij ICI PARIS XL. Groenendaal wordt volgens bronnen bekend met de situatie de nieuwe ceo van Etos.

A.S. Watson, het moederbedrijf van ICI PARIS XL, bevestigt tegenover RetailNews het directe opstappen van Groenendaal, maar wil geen uitlatingen doen over zijn nieuwe positie. Wel laat het retailconcern weten dat hij aan de slag gaat ‘bij een bedrijf binnen de sector’. Ahold beperkt zich in een reactie tot de mededeling dat Wouter Kolk momenteel op interim-basis de leiding heeft over Etos.

Groenendaal was sinds november 2009 coo van ICI PARIS XL. Daarvoor was hij onder meer managing director van A.S. Watson-dochter Kruidvat in België. De taken van Groenendaal worden voorlopig overgenomen door regional managing director Leo van Welij.

ICI PARIS XL werd vorige week verkozen tot 'Beste Winkelketen van Nederland' 2013. De beautyformule ontving de titel nadat het voor de tiende keer op rij was uitgeroepen tot beste winkelketen in de categorie parfumerie.

Eerder: ICI PARIS XL 'Beste Winkelketen'

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!