SSI Schäfer magazijninrichting: bekijk de logistieke aanpak van V&D

V&D, het grootste warenhuis van Nederland, hevelde onlangs alle logistieke activiteiten over naar zijn gloednieuwe centrale distributiecentrum in Nieuwegein. Hier wordt tegenwoordig ongeveer zeventig procent van de totale voorraad verdeeld, de resterende dertig procent blijft achter voor replenishment van die filialen waar daadwerkelijk is verkocht.

SSI Schäfer nam de inrichting van het nieuwe distributiecentrum op zich. Een deel van het proces is gemechaniseerd met miniload systemen, een conveyor systeem, sorteerpleinen en een carrousel. Voor zowel goods-on-hangers als flat packed goods. Ook zijn de opslagmethoden verder verfijnd en wordt er gewerkt met pick-to-tote werkplekken.

Op een oppervlak van meer dan 50 duizend vierkante meter, een hoogte van 12,8 meter en een tussenvloer van 12.600 vierkante meter sturen de logistieke software en systemen van SSI Schäfer het nieuwe distributiecentrum aan. Bijzonder is de belevering van business-to-business en business-to-consumer vanuit hetzelfde proces en de toepassing van één systeem voor zowel goods-on-hangers als flat packed goods.

Klik hier om de film te bekijken.

Voor meer informatie:
SSI Schäfer BV
Tel: 026 – 36 35 750
http://www.ssi-schaefer.nl
info@ssi-schaefer.nl

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!