Ben van Dijk introduceert digitale prijsvergelijker

Elektronicawinkel Ben van Dijk introduceert volgende week digitale schapkaarten waarop consumenten de prijzen realtime kunnen vergelijken met branchegenoten. De retailer zorgt er daarbij voor dat het altijd in de top drie van beste keuzes staat, laat een woordvoerder weten aan RetailNews.

De schapkaarten houden de prijzen op vergelijkingssite Kieskeurig.nl aan, vertelt hij. "Als BCC een koelkast van 599 euro afprijst, gaan wij direct mee met hun mee." Prijzen van Ben van Dijk kunnen zowel automatisch als handmatig verlaagd worden.

Het doel van de schapkaart is om transparant te zijn naar de klant, stelt hij. "Daarbij heeft iedereen tegenwoordig met zijn smartphone ook de prijzen bij andere winkels in zijn hand." Papieren schapkaarten zijn daardoor niet langer een optie, 'omdat de prijs van nu morgen alweer achterhaald kan zijn'.

De introductie van de prijsvergelijker valt samen met de heropening van het winkelpand op 29 november. Ben van Dijk vroeg afgelopen zomer het faillissement aan voor al zijn zeven Electropoint-winkels, waarna de retailer alleen met de superstore in Uden verder is gegaan. Die winkel richt zich vanaf de heropening volledig op beleving, laat de woordvoerder weten. Ben van Dijk biedt daarnaast klanten uit heel Nederland sameday-delivery, vervolgt hij. Bestellingen die voor vier uur in de middag zijn geplaatst, worden dezelfde dag nog thuisbezorgd.

Kijk op onze Facebookpagina voor een impresssie.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!