Tweede Duitse La Place geopend

La Place heeft vrijdag haar tweede vestiging in Duitsland geopend. Het nieuwe restaurant van de foodformule bevindt zich in Outletcity Metzingen. Jaarlijks bezoeken drieënhalf miljoen mensen dit winkelcentrum.

De meest recente opening in Metzingen volgt snel op het eerste La Place-filiaal. Dat opende in september zijn deuren in Zweibrücken in The Style Outlets, het grootste outletcentrum van Duitsland. De horecaformule richt zich niet specifiek op outletcentra maar focust op high trafficlocaties, laat een woordvoerder weten aan RetailNews.

Volgend jaar staat de opening van een derde Duitse vestiging op de planning. Deze moet komen in Montabaur. “De uitrol van La Place in Duitsland is een belangrijke stap voor de verdere internationale expansie van La Place”, stelt Bart van den Nieuwenhof, ceo van de horecaformule in een persverklaring.

In welke landen de formule zich verder wil vestigen, blijft vooralsnog onduidelijk. “We oriënteren ons op diverse landen”, aldus een woordvoerder. Eerder dit jaar liet Van den Nieuwenhof zich ontvallen in 2014 een pilotvestiging in de Verenigde Staten te willen openen.

La Place is behalve in Nederland en Duitsland ook in België actief. In totaal beschikt het over meer dan 230 verkooppunten, onder meer in de warenhuizen van V&D.

Eerder:
La Place opent in Duitsland

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!