RetailActueel overgenomen door RetailTrends Media

RetailActueel is op 2 december overgenomen door uitgeverij RetailTrends Media. De overname betreft de website RetailActueel.com, de dagelijkse nieuwsbrief, RetailActueel Radio en alle social media-activiteiten van RetailActueel.

Voormalig eigenaar Huib Lubbers is verheugd over de voortzetting van RetailActueel binnen RetailTrends Media. "Na het plotseling overlijden van onze hoofdredacteur Bert Ponsen heb ik besloten om RetailActueel te verkopen om de continuïteit te waarborgen. Met RetailTrends Media heeft RetailActueel weer een solide basis", aldus de eigenaar van Retail Management Center. "Deze overname maakt RetailActueel sterker en het is een mooie stap voorwaarts."

RetailActueel past goed binnen het portfolio van RetailTrends Media, stelt directeur/eigenaar Marcel ten Holte. "Door de overname van RetailActueel verbreden en verdiepen wij ons digitale aanbod van vakinformatie voor retailers", aldus Ten Holte. RetailTrends Media heeft eveneens de vakbladen RetailTrends en EtailTrends en de nieuwssites RetailNews.nl en RetailTech.nl onder zijn hoede.


Huib Lubbers (l) en Marcel ten Holte (r) bezegelen de
voortzetting van RetailActueel binnen RetailTrends Media.

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!