Winkelcentrum Leidsenhage vernieuwd

De gemeente Liedschendam-Voorburg en eigenaar Unibail-Rodamco gaan het winkelcentrum Leidsenhage herontwikkelen. Volgens projectwethouder Peter van Ostaijen zijn er plannen gemaakt voor een ‘vernieuwd winkelparadijs met een hoogstaand winkelaanbod’. “Dat is goed voor de lokale economie”.

Uitgangspunt bij de vernieuwingsslag is dat het bestaande winkelcentrum een grote toegevoegde waarde heeft voor een breed publiek, vanwege de gunstige ligging van het huidige winkelcentrum, het vele groen en water en de goede bereikbaarheid. Tijdens de vernieuwing zal 30 duizend vierkante meter aan leegstaande kantoren uit de markt worden gehaald en zal de winkelruimte worden uitgebreid met toonaangevende internationale winkelketens. Hierdoor ontstaan er ruim vijfhonderd extra banen.

Met de nu bereikte overeenstemming is het mogelijk het bestaande winkelcentrum nog beter aan te kunnen passen aan de verwachtingen die retailers met het oog op de toekomst hebben. Bij de verdere uitwerking zullen de gemeente en Unibail-Rodamco het constructieve overleg met winkeliers en omwonenden voortzetten, voor een goede inpassing in de omgeving.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!