De Bijenkorf opent afhaalpunt in PLUS en Broekhuis

De Bijenkorf heeft in Arnhem en Enschede afhaalpunten geopend in vestigingen van respectievelijk PLUS en Boekhandel Broekhuis. Dat vertelt een woordvoerder van de Bijenkorf aan RetailNews. De winkelketen sluit de lokale vestigingen met ingang van 1 januari 2014.

Klanten kunnen hun online bestellingen bij de servicebalies van de twee locaties afhalen, vertelt de woordvoerder. Zowel de supermarkt van PLUS als Boekhandel Broekhuis bevinden zich in het centrum, vlakbij de te sluiten winkels van de Bijenkorf. "De afhaalpunten zijn een aanvulling op onze Kiala-punten", zegt zij.

De Bijenkorf is voorlopig niet van plan om meer afhaalpunten in Arnhem en Enschede te openen. Of de winkelketen ook in Groningen, Breda en Den Bosch nieuwe afhaallocaties opent, kan de woordvoerder niet zeggen. "De huurcontracten van onze winkels lopen daar pas in het voorjaar van 2016 af, dus dat is nog voorbarig."

De Bijenkorf voert verder campagne om de webshop in de omgeving van Arnhem en Enschede onder de aandacht te brengen. Zo kunnen klanten uit die regio tot 31 januari hun online bestellingen gratis laten verzenden. Daarnaast krijgen ze tot het einde van dit jaar bij een aankoop van ten minste 25 euro in de winkel een cadeaukaart ter waarde van twintig euro, die ze tot 31 januari in de webshop van de Bijenkorf kunnen besteden.

Eerder: De Bijenkorf sluit vijf warenhuizen

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!