Bever rust personeel uit met tablets

Outdoorketen Bever wil zijn winkelpersoneel dit jaar gaan uitrusten met tablets. Daarnaast worden de winkels voorzien van kiosks. Dat laat e-commerce manager Daniel Peters weten aan RetailNews.

Klanten van Bever hebben nu alleen de mogelijkheid een online bestelling te plaatsen met de hulp van het personeel. Daarbij maken de medewerkers gebruik van een module van het bestaande kassasysteem. "Voor de tablet ontwikkelen we nu een aangepaste versie van de webshop, die geschikt is voor gebruik in onze winkels.", aldus Peters.

Met de tablets, die een scherm van zeven of tien inch krijgen, kan het personeel het gehele assortiment aan de klant laten zien. "Mocht een bepaald product niet voorradig zijn in de winkel of alleen online verkrijgbaar, dan kan de klant meteen alle beschikbare kleuren en maten zien."

Wanneer de tablets en kiosks naar de 41 filialen van Bever worden uitgerold, is nog niet bekend. "Het plan bevindt zich nu in de technische fase", aldus Peters. Hij verwacht de apparaten 'ergens in 2014' te kunnen introduceren.

Bron: RetailNews

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!