Saturn opent winkels in de Bijenkorf

Saturn gaat medio dit jaar drie nieuwe winkels openen in de Bijenkorf. De winkels komen in vestigingen van de warenhuisketen in Amstelveen, Eindhoven en Rotterdam. 

Met de samenwerking wil Saturn klanten 'de mogelijkheden van de connected world optimaal laten benutten', laat de elektronicaketen weten. Bij succes wordt de samenwerking uitgebreid naar alle vestigingen en online. De zogenoemde Saturn Connect winkels richten zich op mobiele- en datacontracten, de bijbehorende apparaten, accessoires en services. Het hardware aanbod focust op kwaliteitsmerken en smartphones, tablets, computers en televisies.

De producten van Saturn Connect zijn een mooie aanvulling op het assortiment van Bijenkorf, zegt ceo Giovanni Colauto. “Het nieuwe concept draait om de mogelijkheden die smartphones, tablets, computers en televisies bieden om onderling te communiceren. De Bijenkorf richt zich op een vernieuwend en onderscheidend aanbod en deze samenwerking sluit daar perfect op aan.”

Saturn Connect is een vervolg op de samenwerkingsovereenkomst die is gesloten tussen Media Markt-Saturn Nederland en Phone House Nederland, stelt de elektronicaketen. De retailers kondigden in december een verregaande samenwerking aan. Zo hebben Saturn en Phone House de intentie uitgesproken om een Saturn propositie te ontwikkelen in de winkels van Phone House.

Eerder:
Media Markt en Phone House bundelen krachten

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!