Duyvis opent winkels in V&D

Notenfabrikant Duyvis opent deze week zijn eerste pop-up Fuifwinkels in de V&D in Den Haag en Rotterdam. Het assortiment van de tijdelijke winkels bestaat uit feestartikelen en door interactie met het publiek hoopt Duyvis de klanten van V&D-filialen een week lang het ‘ultieme Fuifgevoel’ te geven.

De pop-up shops worden gerealiseerd in samenwerking met Store for Brands, dat via hun flexibele brandstore in de Kalverstraat ruime ervaring heeft opgedaan met het creëren van merkbeleving. Samen met Duyvis is een concept ontwikkeld waarbij bezoekers tijdens het winkelen ‘oer-Hollandse gezelligheid, karaokemuziek en een Borrelnootjesautomaat’ treffen. Afgelopen week werd dit concept in de brandstore in de Kalverstraat uitgeprobeerd.

De pop-up shops in de warenhuizen van V&D zullen zich een week lang vestigen op de parterres in het warenhuis. Volgende week zal Duyvis tijdelijke Fuifwinkels openen in de V&D in Groningen en Utrecht. V&D wil haar klanten continu een verrassend assortiment bieden en zal in de toekomst meer bijzondere pop-up shops openen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!