2theloo sluit deal met Shell, vertrekt uit Kalverstraat

2theloo gaat over de gehele wereld wc’s op benzinestations van Shell exploiteren. De toiletwinkelketen heeft daarvoor een deal gesloten met Shell, laat mede-oprichter Almar Holtz weten in Het Parool. 2theloo heeft volgens hem nu zich op een groei naar 2500 winkels.

Eerder deze week werd bekend dat zijn compagnon Eric Treurniet na een verkeersongeluk in België is overleden. Als eerbetoon aan Treurniet wil Holtz 2theloo laten uitgroeien tot wereldwijde marktleider. 2theloo beschikt inmiddels wereldwijd over bijna 150 vestigingen.

De eerste winkel in de Amsterdamse Kalverstraat sluit op 1 april zijn deuren, vertelt investeerder Adriaan Breure. “De brandstore in de Kalverstraat heeft zeker bijgedragen aan de bekendheid, maar als winkel heeft hij nooit echt winst gemaakt”, verklaart hij de stap. De beslissing om die winkel af te stoten tekent volgens hem ‘de echte ondernemer’. Holtz laat daarnaast weten dat in maart en april te openen winkels in Parijs, Londen en Berlijn de nieuwe visitekaartjes van 2theloo zullen worden.

Eerder: Oprichter 2theloo overleden

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!