Blokker Holding benoemt nieuwe commissaris

Jolanda Poots-Bijl is per 1 maart 2014 het nieuwste lid van de raad van commissarissen van Blokker Holding. Zij vervangt daarmee Theo de Kool, die sinds 1 november vicevoorzitter van de raad van bestuur van het retailconcern is. Dat heeft Blokker Holding maandag bekendgemaakt.

Poots-Bijl is sinds april vorig jaar werkzaam als cfo en lid van het raad van bestuur ICT-dienstverlener Ordina. Tevens is zij momenteel lid van de raad van commissarissen van de Gasunie. Voorheen was Poots-Bijl werkzaam bij onder meer Volker Wessels Stevin, Connexxion en ProRail. Naast Poots-Bijl bestaat de raad van commissarissen verder uit voorzitter Piet Klaver, Henk Rottinghuis en Abel Slippens.

Theo de Kool nam bij zijn benoeming in de raad van bestuur een aantal taken over van ceo Roland Palmer. Palmer nam het roer in 2011 over van de overleden eigenaar Jaap Blokker, zonder eerder aan het hoofd van een retailbedrijf te hebben gestaan. Blokker Holding zou volgens anonieme bronnen sindsdien zuchten onder een leiderschapscrisis en gebrek aan strategie.

Eerder:
Nieuwe bestuursfunctie voor De Kool bij Blokker
'Gebrek aan leiderschap nekt Blokker'

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!