Mastercourse De winkel als theater – Online en omnichannel

Op 27 november draait het in de mastercourse De winkel als theater om online en omnichannel. In de mastercourse De winkel als theater leert Carin Frijters – auteur van het retailboek Prikkel de Koopknop – samen met zeven experts in een overzichtelijk aantal lessen hoe jouw winkel bestaansrecht heeft. Nu, maar zeker ook in de toekomst. Ze neemt je mee langs de belangrijke thema’s die een rol spelen bij het ontwikkelen van een onderscheidend winkelconcept. Na een zeer succesvolle pilot zal deze editie nog meer uitgaan van een omnichannel aanpak.

Tenslotte kun je als stenen winkel ‘online’ niet meer negeren en zal je moeten nadenken over hoe je via verschillende kanalen je klant dezelfde ervaring biedt. Nieuw is ook de kick off en de geheel geïntegreerde aanpak van de zintuiglijke stimuli als geur, geluid, kleur en materiaal.

ONLINE EN OMNICHANNEL
De fysieke en digitale wereld zijn steeds minder makkelijk te scheiden. De hedendaagse consument denkt immers niet in losse verkoopkanalen. Hij is op zoek naar een totaalervaring, ongeacht op welke manier waarop hij met je winkel in contact komt. Hoewel je internet met al zijn toepassingen kunt zien als massamedium, gaat het ook online om het aangaan van een één-op-één relatie met de klant. Hoe kun je je klant tijdens zijn journey ook digitaal volgen en inspireren? Heeft je online winkel dezelfde brand als je fysieke winkel?

Kick off 2 oktober 2015

Concept 16 oktober

Trends en consument 30 oktober

Instore communicatie en retailtechnologie 13 november

Online en omnichannel 27 november

Retailstyling en retailmerchandise 11 december

Zintuiglijk profiel 8 januari

Licht 22 januari

Eindpresentatie 6 februari

Voor wie?
Deze mastercourse is bedoeld voor iedereen met een passie voor retail die onderscheid wil neerzetten voor zijn klanten: retailers, fabrikanten, formule- en marketingmanagers, shoppermarketeers, ontwerpers, visualmerchandisers, stylisten en alle andere winkelbouwers.

Losse lessen
Het is ook mogelijk om de negen individuele lessen uit het programma los te volgen. Voor slechts 349 euro p.p. (excl. BTW) word je in een dagdeel bijgespijkerd over de diverse onderwerpen.

Aanmeldingen
Informeer naar de beschikbare plaatsen en de mogelijkheden door rechtstreeks te bellen met Carin Frijters 06 22991709 of via een mailtje naar info@cfretail.nl of kijk op www.cfretail.nl

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!