​Bekendmaking categoriewinnaars Beste Winkelketen 2015

Wie mogen zich de winnaars van de jaarlijkse verkiezing ABN AMRO Beste Winkelketen noemen? Op 15 september worden de categoriewinnaars van de dertiende editie bekendgemaakt.

In deze editie zijn er dertig categorieprijzen te vergeven. De categorieën variëren van onder meer elektronica en supermarkten tot fashion en wonen. Consumenten beoordelen winkelketens op negen verkoopaspecten, waaronder prijsniveau, service en klantvriendelijkheid van het personeel. De beoordelingsronde sluit 31 juli. Alle categoriewinnaars maken vervolgens kans op de overall titel. Consumenten kunnen hiervoor een dag na de categorie-uitreiking aangeven welke keten ze overall de beste vinden.

Parallel aan die verkiezing wordt een steekproef gedaan om de belangen van de markt in kaart te brengen. De retailer die het beste op deze belangen weet in te spelen én de meeste stemmen van consumenten ontvangt, wordt de overallwinnaar. Tijdens het Retailer of the Year Gala wordt duidelijk wie deze titel mee naar huis mag nemen. > Kijk voor meer informatie over de verkiezing en voor deelname op retail.bestewinkelketen.nl.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!