Kom kennismaken met RetailTheater en Retail 3.0

Kom kennismaken met RetailTheater en Retail 3.0

Wegens groot succes van de eerste editie op 20 juli, organiseert RetailTheater op 29 augustus een tweede live InspiratieFlash!

Bij RetailTheater delen we onze kennis en inspiratie met onze relaties. Op 29 augustus laten Carin Frijters en Femke Cuijpers (regisseurs van winkelbeleving bij RetailTheater) tijdens de eerste live InspiratieFlash zien wat er speelt in de retail. Aan de hand van een wervelende en beeldende lezing gaan ze dieper in op wat belangrijk is voor de klant en hoe je de klantreis goed in beeld brengt. Ontdek de do’s en don'ts van winkelinrichting en leer over de ins and outs van presentaties in de winkel. Na afloop is er tijd om ervaringen uit te wisselen met andere deelnemers of de specialisten van RetailTheater.

Bestel snel je ticket, want er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Programma
15.00 uur inloop
15.30 uur inspirerende lezing door Carin Frijters en Femke Cuijpers
16.30 uur borrel
17.15 uur einde live InspiratieFlash

Locatie
Vechtclub XL
Europalaan 2B
3526 KS, Utrecht

Parkeren
Parkeren op de parkeetplaats van Vechtclub XL (open tot 19.30) is gratis. Mocht de keuze gemaakt worden om langer in Utrecht te verblijven, dan kan er na sluitingstijd gratis geparkeerd worden aan de Ventweg en Koningin Wilheminalaan.

Tickets
Een ticket kost slechts 14,99 euro inclusief btw per persoon en bestel je heel eenvoudig online. Met je ticket krijg je toegang tot de live InspiratieFlash op 29 augustus in Utrecht. Tegelijkertijd is je ticket een voucher, die je op locatie op allerlei manieren kunt verzilveren.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!