Nieuw winkelproject met Des Bouvrie

Binnenkort komt er in Nederland een totaal nieuw lifestyle center tot leven: Leef! Een bijzondere inspiratielocatie. Waar men kan voelen, proeven, dromen, beleven en shoppen in stijl.

Boordevol eigenzinnige winkels. Groot en klein, maar die elkaar aanvullen, versterken en een bruisend geheel vormen. Jan des Bouvrie tekent voor dit concept én voor het complete ontwerp. Het is de bedoeling dat het winkelcentrum Leef! flexibele wordt inricht met spannende shopzones, inspiratiepleinen en expositieruimtes.

Leef! verrijst en barst straks los op een gloednieuwe locatie. Nog geen 30 minuten van Rotterdam, Utrecht, Nijmegen en Breda - langs de A15 pal naast Nederlands eerste Ikea - en mikt op ongeveer 2,5 miljoen lifestyle bezoekers per jaar. De fundamenten van Leef! zijn lifestyle en creativiteit, letterlijk en figuurlijk!

‘Ik wil detaillisten de plek en ambiance geven die ze verdienen; en consumenten de variatie en belevenis die ze verlangen. Met de ruime keuze van grote winkels, maar ook de ontdekking van dat ene leuke kleine winkeltje. LEEF! brengt die wensen samen. Dit is het Nieuwe Winkelen.’
Jan des Bouvrie

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!