Advertorial: Retail Safari rond retailvastgoed

Advertorial: Retail Safari rond retailvastgoed

Met Retail Safari kunt u op donderdag 22 maart een inkijkje krijgen waarom sommige winkelcentra het goed doen. Wat is het geheim? Is het de samenwerking met de ondernemers/huurders? Zijn deze vastgoedeigenaren retail-minded? 

We bezoeken winkelcentrum Almere en horen van de gemeente Almere hoe zij met actief beleid de binnenstad van Almere ‘leukste binnenstad van Nederland’ hebben gemaakt. De voorzitter van de winkeliersvereniging zal zijn visie hierop geven. Vervolgens gaan we naar winkelcentrum Gelderlandplein: een zeer succesvol winkelcentrum dat door de vastgoed eigenaar Kroonenberg groep intensief wordt ‘onderhouden’. We worden ontvangen door ondernemer Rick Moorman. Hij zal zijn relatie met vastgoedeigenaar Kroonenberg Groep beschrijven. Verder maken we tijd om een aantal interessante winkels te bezoeken. Het derde bezoek is aan Stadshart Amstelveen waar we door de shopping center manager Ben Verheijen ontvangen worden.  We sluiten af met een netwerkdiner in het circulaire restaurant CIRCL. Een interessant vastgoedinitiatief van ABN Amro op de Zuidas.

Voor lezers van RetailTrends zijn een aantal (gratis) plaatsen gereserveerd. Zo kun je gratis en vrijblijvend kennismaken met Retail Safari. Geef je op door een e-mail te sturen aan: jw@retail-safari.nl. Wie het eerst komt, gaat mee.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles van RetailTrends voor slechts € 10,- (eerste maand).

Word member Of log in