Salsa Shop breidt in rap tempo uit

Salsa Shop breidt in rap tempo uit

De Nederlandse fastfoodketen Salsa Shop heeft in vier jaar tijd zeven vestigingen geopend. De opening van een achtste ‘Mexicaans’ restaurant ligt bovendien in het verschiet.

Salsa Shop is gestart in Amsterdam, waar de keten inmiddels vier vestigingen heeft. Zo is er een restaurant op het Centraal Station en in de Pijp. Het afgelopen jaar werden de eerste vestigingen in Utrecht, Den Haag en Rotterdam geopend. De achtste locatie staat voor later dit jaar gepland aan de Amsterdamse Zuidas. 

Salsa Shop verkoopt Mexicaanse maaltijden, die in een open keuken worden bereid. Klanten kunnen hun product zelf samenstellen. Ook kunnen ze via Deliveroo online bij Salsa Shop bestellen. De keten zegt een nieuwe standaard voor fastfood neer te willen zetten onder het motto ‘good food, fast’. Het bedrijf werkt met ‘de lekkerste en meest natuurlijke ingrediënten, die in een open en vriendelijk omgeving worden geserveerd’.

Voor de opening in Den Haag is een ‘roll-out proof’ concept ontwikkeld. Bekijk de eerste van de tweede generatie restaurants op RetailTrends.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!