Cursus bankstel verkopen

Bankstelverkopers doen er verstandig aan de volgende aspecten onder de aandacht van potentiële kopers te brengen. Een bankstel is vaak het meest beeldbepalende meubelstuk in de woonkamer. Ook is het de plek waar je, op je bed na, de meeste ontspannende uurtjes zult doorbrengen. Omdat het zo’n belangrijk meubelstuk is, is het meteen een van de duurdere onderdelen van het interieur.

Interieurspecialist Berber Govaars adviseert mensen bewust een goede kleur te kiezen. “Maak het qua kleur niet te bont. Je moet er immers een tijdje mee voort”. Kies bij een stoffen bank voor een donkere kleur, daar zie je immers de vlekken niet op. Houd daarbij wel rekening met het feit dat een donkere bank groter lijkt. Govaars benadrukt ook de vertekenende werking van een showroom. “Je zult niet de eerste zijn die met een veel te groot zitmeubel thuiskomt, omdat het in de reusachtige showroom wel een goed maatje leek”.

Op de valreep komt Govaars op de duurzaamheid van de bank. “En wat de kwaliteit betreft: alle waar is naar zijn geld”. Een bank die 15 jaar mee moet, mag wat meer kosten. “Maar denk je over een jaar of vijf wel weer eens iets anders te willen, dan kun je ook een goedkopere variant kopen”. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!