Vette hap op retour

De Nederlandse consument neemt steeds meer afstand van de vette hap. Uit onderzoek van het bedrijfschap Horeca en Catering onder 12 duizend respondenten blijkt dat men steeds meer behoefte heeft aan gezonde etenswaar zoals salades, fruit en vis. Dus moeten snackbars en ouderwetse restaurants veranderen.

Nederlanders gaan steeds meer op zoek naar exotische restaurants, waarbij de trendy sushi-bars en noodle-restaurants veelal goed draaien. “We eten de komende jaren minder vlees en meer groenten en fruit. Gezond is in.”, aldus Leo van Eeghem, voorzitter van de restaurantsector bij Koninklijke Horeca Nederland.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!