Advertorial: Bewegend beeld verovert het retaillandschap

Advertorial: Bewegend beeld verovert het retaillandschap

Digital Signage inspireert, converteert en informeert
U ziet het helemaal voor zich: de mooiste campagnebeelden, nieuwste producten en laatste aanbiedingen, op schermen waar uw buurman jaloers op wordt. En dat zonder installatieperikelen, maar met sublieme kwaliteit. Plug & play, zonder omkijken. Gauddi en LG weten precies wat u bedoelt.

Het zal niemand ontgaan dat de strijd om de klant in retailland steeds feller wordt. De concurrentie is groot en de consument is met zijn korte aandachtsspanne snel afgeleid. Het is dus zaak om een bezoeker te verrassen, te informeren en te binden. LG en Gauddi hebben de handen ineengeslagen om juist dat te bereiken. Met de schermen van LG en de software van Gauddi kan geen klant meer om uw digitale boodschap heen.

Passende oplossing
Het gebruik van schermen in retail is niet nieuw. De kansen die deze schermen bieden nemen echter in grote vaart toe. Gauddi biedt met een speciaal ingericht retailkanaal een breed scala aan mogelijkheden, voor elke tak van de retailsport. U kunt de schermen inzetten om een nieuwe collectie, events, kledingcombinaties en acties te communiceren. Met goed gebruik van een etalagedisplay verhoogt u de stopping power en dus traffic in de winkel. Maar ook praktische weetjes zoals openingstijden, vacatures en interne mededelingen zijn hier prima op hun plek. Met de multichannelkoppeling straalt u een eenduidige boodschap uit; in de winkel, webshop en op social.

LG webOS 
De professionele displays van LG overtreffen al snel de verwachtingen. LG’s eigen besturingssysteem, LG webOS, werkt dan ook eenvoudig, snel en overzichtelijk. Dankzij de geïntegreerde software is een externe mediaspeler – en de bijbehorende kabels – overbodig, de installatie eenvoudig en het energieverbruik laag. De schermen hebben een lokale dataopslag die content blijft uitzenden, ook wanneer het internet wegvalt. Ze streamen namelijk niet, maar downloaden de bestanden alleen wanneer dat nodig is. Dit vereist minimaal bandbreedtegebruik en maakt internetstoringen irrelevant. Niet alleen het binnenwerk, maar ook de buitenkant is state of the art. Dankzij de coating wordt de printplaat beschermd tegen de meest uiteenlopende externe invloeden. Zo maakt ook vet, vocht en stof geen indruk.

Voor elke locatie een passende oplossing
De LG webOS serie bestaat uit een breed assortiment aan schermen, met voor elke situatie een passend formaat, van 22 tot 98 inch. Staand, liggend of in een multi-zone lay-out, in elke opstelling komt het beeld optimaal tot zijn recht. Combineer meerdere LG schermen tot een eyecatcher als videowall of digitaal menubord. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Software as a Service
Gauddi is marktleider in het maken van software voor narrowcasting (Digital Signage). De software is gebruiksvriendelijk, slim vormgegeven en volledig te integreren in elke huisstijl. De software is een licentie (SaaS) en hoeft dus niet zelf te worden aangeschaft. Gauddi zorgt voor de installatie, onderhoud en het beheer. Meerdere mensen kunnen in een aparte werkruimte aan een uitzending werken, zo kunt u alleen of samen met anderen – zonder enige grafische of technische kennis – campagnes opzetten. Deze zijn eenvoudig aanpasbaar naar het tijdstip van de dag, prijswijzigingen en acties. 

Enjoy Digital Signage in retail. Meer informatie vind je hier.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles van RetailTrends voor slechts € 10,- (eerste maand).

Word member Of log in