Cadeauconcept van Yourgift Cards

Yourgift Cards B.V. en Interpay introduceren maart 2006 een nieuw cadeauconcept in Nederland: Yourgift Cards. Met deze introductie zijn Yourgift Cards en Interpay de eerste partijen in Nederland die de papieren cadeaubon vervangen door een kaart met magneetstrip. Ook Internet-verzilvering is met de Yourgift Cards mogelijk. In Amerika is de papieren cadeaubon in twee jaar tijd vervangen door een variant met magneetstrip.

Zes thema’s in diverse waardes
Yourgift Cards worden in zes thema’s op de markt gebracht in de waardes 10, 20, 50 euro en een open waarde card. Deze laatste kan worden opgeladen met het bedrag dat de gever zelf wenst. De thema’s die Yourgift Cards lanceert, zijn: Beauty & Health, Fun & Fear, Holiday & Travel, Home & Garden, Music & Media en Gifts & More.

Het Yourgift Card concept is zo gemaakt dat de ondernemer geen administratieve rompslomp heeft omdat het bestede tegoed via Interpay direct op de rekening van de ondernemer wordt bijgeschreven. En ondernemers hoeven niet te investeren; Yourgift Cards biedt een gratis aansluiting aan. Daarnaast heeft de consument het gemak dat het tegoed niet in één keer besteed hoeft te worden. Geld dat niet wordt uitgegeven blijft simpelweg op de Yourgift Card staan totdat het gehele tegoed is verbruikt.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!