Advertorial: Fietsenwinkel.nl: 46 winkels in 3 maanden

Advertorial: Fietsenwinkel.nl: 46 winkels in 3 maanden

Locatie
Nederland, België, Duitsland, Denemarken

Omschrijving
Fietsenwinkel.nl is een van de grootste online fietsenwinkels. De keten wil zich onderscheiden ten opzichte van andere online retailers met deskundige hulp bij aanschaf, snelle afhandeling en goede service achteraf. De afhaal- en servicepunten worden nu fysieke winkels voor een nog betere beleving. In 3 maanden tijd zijn ongeveer 50 vestigingen van Fietsenwinkel.nl/Helorider gerestyled in Nederland, België, Duitsland en Denemarken volgens het nieuwe interieurconcept. Een samenwerking tussen International Bike Group, GI Business Promotors en Harmeling Interieurs.

In Utrecht is een prototype winkel gerealiseerd en geoptimaliseerd, waarna de opdracht voor verdere uitrol gegund is. Harmeling realiseerde binnen de genoemde samenwerking met GI Business Promotors het retailconcept, het interieurontwerp, de productie, signing, geveluitstraling en logistieke uitrol voor de winkels.

Opvallend in de winkelinterieurs is de routing, via een duidelijk lijnenspel en verhoogde fietspodia met maatwerk signing. In tegenstelling tot andere fysieke winkels is er geen specifiek afrekenpunt. Fietsenwinkel.nl blijft in de basis online retailer. Wel heeft elke winkel een shop-in-shop servicepunt. Er zijn uitsluitend hoogwaardige materialen toegepast.

Bekijk ook de video.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!