Azië op AIFW

De Amsterdam International Fashion Week is tot en met 30 januari de plek voor modeliefhebbers. Tijdens de AIFW zullen shows van onder andere Mart Visser, Percy Irausquin, Daryl van Wouw en Katrin Neyer te bewonderen zijn.

Tijdens het AIFW worden er ook twee shows georganiseerd rondom twee Aziatische ontwerpers, namelijk Harrison Wong en Kiata Kwanda. Deze show wordt georganiseerd door Connecting Asia. Connectia Asia is een stichting met als voornaamste doelstelling: "het bieden van een Europees platform aan Aziatische modeontwerpers met als uitgangspunt zelfvoorzienendheid in de toekomst door het creëren van een afzetmarkt in Europa. Connecting Asia ondersteunt tevens Europese modeontwerpers bij hun introductie op de Aziatische markt".

Doel van het initiatief is zelfvoorzienendheid in de toekomst oftewel het creëren van een afzetmarkt. Door intensieve begeleiding vanuit Connecting Asia en samenwerkingsverbanden met verschillende partijen uit de Europese- en Aziatische mode-industrie ondersteunt Connecting Asia modeontwerpers in het totaaltraject; van presentatie tot het creëren en behouden van een afzetmarkt.

Meer info treft u op www.connectingasia.net en www.amsterdamfashionweek.com.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!