Adam menswear live met Centric

Adam Menswear, onderdeel van McGregor Fashion Group, is sinds kort live met Centric COBRA, het merchandise managementsysteem voor de modische retail, van Centric Retail Solutions. Dit systeem ondersteunt en optimaliseert de organisatieprocessen op het gebied van inkoop, logistiek en verkoop. De implementatie van de in totaal 45 vestigingen in Nederland is binnen drie maanden afgerond.
Begin september vorig jaar is het project gestart om Adam Menswear over te zetten op Centric COBRA. Voorafgaand aan de daadwerkelijke implementatie is een uitgebreid vooronderzoek gehouden, waarin de organisatieprocessen van Adam Menswear zijn geanalyseerd. Dankzij dit onderzoek is alles binnen drie maanden afgerond en zijn er al diverse schaalvoordelen bereikt, doordat alle winkelformules binnen Mc Gregor Fashion Group nu met één systeem werken.

Onno van Dijk, financial controller van Adam Menswear, is erg tevreden over de aanpak van Centric Retail Solutions: "Het vooronderzoek is een blauwdruk geworden, zodat je niet meer voor verrassingen komt te staan. Nu zijn we binnen drie maanden over, terwijl we gerekend hadden op een half jaar."

Betere sturing
Alle McGregor, Gaastra en Adam Menswear winkels in Nederland, België en Frankrijk worden nu door McGregor Fashion Group vanuit Driebergen aangestuurd. Voorheen werkte ieder land met een eigen automatiseringssysteem. Doordat al deze systemen zijn vervangen door Centric COBRA, heeft de holding de rapportages over de verschillende winkelformules direct beschikbaar, die via e-mail automatisch verspreid worden naar de juiste personen.

Centric Retail Solutions
Centric Retail Solutions, specialist op het gebied van winkelautomatisering, hecht veel waarde aan een langdurige relatie met haar klanten. Door klanten nadrukkelijk te betrekken bij het ontwikkelproces, biedt CRS oplossingen die optimaal inspelen op wensen en eisen van gebruikers en aansluiten op bestaande processen. Tevens heeft Centric meer dan 25 jaar ervaring en specialistische kennis in de retail.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!