Intratuin en Newway partners

Newway maakt vandaag bekend dat zij een leveringsovereenkomst heeft getekend met Intratuin Holding. Tot de zomer van 2007 gaat Newway de onlangs geïntroduceerde software BlueRetail gefaseerd implementeren op de meer dan 800 werkplekken van IntraTuin. Naast de levering van software ondersteunen de consultants van Newway Intratuin bij de uitrol en inrichting van de nieuwe retailmanagementoplossing.

Beheersing van integrale kosten
Intratuin heeft de afgelopen jaren intensief gezocht naar een toekomstbestendige ICT-oplossing voor de geld-, goederen en documentenstroom binnen de gehele keten. De primaire doelstelling van de structurele heroriëntatie op ICT-gebied is een betere beheersing van de integrale kosten binnen de organisatie. Na een evaluatie van de markt en grondig onderzoek naar mogelijke oplossingen heeft Intratuin gekozen voor BlueRetail. Intratuin spreekt hiermee haar vertrouwen uit in de functionaliteit van de nieuwe retailsoftware en de expertise van Newway als partner in retail-ICT.

Enterprise Retail Integration
In de visie van Newway is BlueRetail de eerste stap in de richting van Enterprise Retail Integration (ERI). BlueRetail omvat alle retailfuncties die binnen een winkelbedrijf kunnen worden geautomatiseerd en maakt tegelijkertijd eenvoudige koppeling met specialistische softwarepakketten op het gebied van bijvoorbeeld e-Commerce en Business Intelligence mogelijk. Momenteel vereist dat nog vaak maatwerk, in de toekomst zal ook de integratie zelf standaard zijn. Op dat moment is er sprake van Enterprise Retail Integration (ERI): een groot aantal gespecialiseerde, uitwisselbare informatiesystemen die standaard tot een perfect passende, hoogwaardige retailoplossing kunnen worden gevormd.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!