ArtMarketing.nl profileert zich op retailmarkt

ArtMarketing.nl, de toonaangevende marketing- en verkooporganisatie voor kunst en kunstgerelateerde producten, heeft de banden met de retailsector aanzienlijk versterkt. ArtMarketing.nl heeft zich als lid en donateur aangesloten bij de vakorganisatie Vedis en is een officieel partnerschap aangegaan met het vakblad Retailtrends.

Vedis Detailhandels Platform, in 1963 opgericht door Anton Dreesmann, is hèt kenniscentrum voor de retail, waar wetenschap en de retailpraktijk samenkomen. De universitaire wereld, captains of industry, overheid, marketing- en salesdeskundigen brainstormen in dit platform over alle facetten van de detailhandel, met name over veranderingsprocessen en toekomstige ontwikkelingen in de bedrijfstak. Vedis organiseert o.a. congressen, bedrijfsbezoeken, meetings van topmanagers, themadagen en studiebijeenkomsten.

ArtMarketing.nl is de eerste marketingorganisatie op het gebied van kunst die zich bij deze ambitieuze denktank voor de retailsector heeft aangesloten.

Retailtrends is als prominent vakblad dè informatiebron voor de beslissers in de retail. Elke maand doet het magazine verslag van de nieuwste retailontwikkelingen en achtergrondinformatie. Professionals en belangstellenden kunnen zich daarnaast ook dagelijks via www.retailtrends.nl op de hoogte houden van nieuwtjes uit de sector. Retailtrends is de officiële mediapartner van het Vedis Detailhandels Platform.

Door actief mee te denken en te praten over alle facetten van het retailvak en door de kruisbestuiving middels het partnerschap in Retailtrends is ArtMarketing.nl nog beter in staat alert en met op maat gesneden concepten in te spelen op signalen en trends in de markt.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!