Rome: verhitte reacties seksspeeltjes in apotheek

De verkoop van seksspeeltjes in Romeinse apotheken heeft voor heel wat reacties gezorgd. De apothekersketen Farmacap verkocht namelijk, tussen de pillen en zalfjes, producten als vibrators en penisringen van Durex. Die adverteert in de stad voor de verkoop van zijn producten onder de leus “Het is tijd om eens van speelgoed te veranderen.” Door de heftige reacties is inmiddels besloten de attributen buiten direct zicht te verkopen.

Farmacap is in handen van het progressieve stadsbestuur van Rome. De conservatieve oppositie is echter niet gediend van de assortimentsuitbreiding. “Er hoeft alleen nog maar een pornoster tot minister van Volksgezondheid te worden benoemd om het drama compleet te maken.”

Inwoners van Rome reageerden sterk wisselend op de kwestie. “Ik zie niets vreemds in de verkoop van zulke producten in de apotheek. Is het dan soms beter om je eigen seksuele problemen te maskeren, of je te aangewezen te zijn op sexshops, dan gratis en kundig advies van je apotheker te krijgen?”, luidde een reactie op de website van de krant La Stampa. Een andere La Stampa-lezer was het hier echter absoluut niet mee eens. “Op deze manier versterken wij ons imago van bananenrepubliek!”

Weer een andere bezoeker klaagde dat de apotheken met deze actie niet het beste met de consument voor hebben, maar alleen aan hun eigen portemonnee denken. “Een paar dagen geleden nog protesteerden de apotheken tegen de verkoop van medicijnen in de supermarkt. Schoenmaker blijf bij je leest. Zij zouden bij uitstek geschikt zijn om aan het welzijn van de burger te denken. Maar nu gaan ze zelf sexshopje spelen!”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!