“Look-a-like verpakking slecht voor klant”

Look-a-like-verpakkingen zijn slecht voor de consument. Daarnaast is het milieuvriendelijker ingezameld verpakkingsafval in Nederland met het huisafval te verbranden dan het – zoals nu gebruikelijk – per boot naar China te sturen. Dat zijn twee stellingen die aan bod komen tijdens een discussie op het congres Verpakking in Perspectief. Dat wordt op 28 april in het World Trade Center in Rotterdam georganiseerd.

De discussie staat onder leiding van dagvoorzitter Prof. Hans Dirken, hoogleraar Industrieel Ontwerpen aan de Technische Universiteit Delft. De centrale thema’s van Verpakking in Perspectief 2006 zijn innoveren en samenwerken. Rond die thema’s zullen workshops worden georganiseerd met praktijkcases uit de branche.

Onder de sprekers: Roland ten Klooster (mede-directeur Plato product consultants), Gregor Vos (advocaat bij Klos Morel Vos & Schaap), Ulphard Thoden van Velzen (Senior Packaging Scientist Wageningen UR) en Fons Koopmans (directeur Marketing Matters). Meer informatie over dit congres op RetailAgenda.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!