Hornbach hoopt op respect en sympathie

Bestuursvoorzitter Albrecht Hornbach hoopt dat het gelijknamige doe-het-zelf-bedrijf in Nederland respect krijgt. Ondanks het feit dat niet iedereen in de branche de Duitse keten een warm hart toedraagt. Heimelijk hoopt Hornbach zelfs op sympathie. Dat uitte de topman op het vakcongres Do-it-yourself in Utrecht.

De aanwezigheid van Hornbach is juist goed voor de branche, betoogde hij. “Aangezien hoogwaardige concurrentie de branche niet verzwakt, maar juist versterkt. We gaan in Nederland banen creëren en producten van Nederlandse fabrikanten zo aantrekkelijk mogelijk op de markt brengen, dat ze winstgevend kunnen groeien. We dragen bij aan de groei van de markt, dus we nemen niet alleen maar marktaandeel weg, maar creëren ook extra mogelijkheden”.

Op dit moment heeft de keten acht vestigingen in ons land, met een totale omzet van 165 miljoen euro. Op korte termijn worden drie nieuwe vestigingen geopend. “Wij hopen in 2010 in totaal 15 vestigingen in Nederland te hebben,“ aldus Albrecht Hornbach.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!