What's Going on in Retailing?!

Het congres What's Going on in Retailing viert dit jaar zijn vijftiende jubileum. Op woensdag 12 april vindt het jaarlijkse congres plaats in het WTC in Rotterdam.

Tijdens het congres wordt stilgestaan bij actuele ontwikkelingen in de retailsector en de samenwerking tussen leveranciers en retailers. Handel en industrie hebben een grote bijdrage geleverd aan de toename van de welvaart en staan garant voor een grote variëteit in goederenaanbod, distributiekanalen en winkeltypen. Er is sprake van voortdurende vernieuwing in formules, assortimenten en winkeltypen.

Sprekers tijdens het evenement zijn onder andere Goos Eilander (Trendbox). Hij kijkt terug op vijftien jaar consument-/koopgedrag en geeft zijn visie op de toekomst. Rob Langezaal (directeur KPN Retail) gaat in op de wereld van internet, telecom, televisie en de groei naar elkaar toe.

Ton Bos, dagvoorzitter en directeur van Retail Wholesale Group geeft een vooruitblik. “Er lijken uiterst interessante tijden aan te breken. De aantrekkelijke conjunctuur biedt waarschijnlijk ook weer nieuw perspectief voor de bovenkant van de markt. Buitenlandse toetreders zullen ons graag verrassen met nieuwe formules, assortimenten en marktbenaderingen. Naast de werking van de markt, vraagt samenwerking tussen handel en industrie ook de komende jaren volop managementaandacht. Samen zijn zij gebaat bij het opvoeren van de klantwaarde, die moet leiden tot het gewenste gezonde redementsperspectief."

Zie RetailAgenda voor meer informatie.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!