Ale-Hop brengt e-commerceactiviteiten naar Nederland 

Ale-Hop brengt e-commerceactiviteiten naar Nederland 

Spaanse winkelketen Ale-Hop heeft zijn shipping uitgebreid naar West-Europa. In Nederland, Duitsland, België, Luxemburg en Frankrijk kunnen consumenten sinds kort bestellingen plaatsen bij de webwinkel. 

De meeste productbeschrijvingen zijn vertaald naar het Engels, net als het grootste deel van het bestel- en afrekenproces. Volgens Spanje Vandaag zitten er wel haken en ogen aan het bestellen bij de  webwinkel. Zo is shipping naar Nederland alleen mogelijk voor bestellingen van boven de 60 euro, met een verzendbedrag van 12 euro. Ook kunnen klanten er alleen afrekenen met creditcard. De keten belooft wel dat de bestellingen binnen vier tot zes werkdagen in huis zijn. 

De winkelketen uit Valencia is vooral in trek onder buitenlandse toeristen, en heeft locaties bij strandopgangen en boulevards. In 2022 zette het bedrijf 170 miljoen euro om en had de keten 1800 medewerkers in dienst. Ale-Hop heeft ook eigen winkels in Kroatië, Portugal, Mexico en Italië.

Reacties 2


ikke weet het 24 jul, 08:56

Zou een mooie aanvulling zijn van de winkelstraten hier.
Leuke collectie hebbedingetjes.

Alleen vraag ik mij af 170 miljoen omzet op 1800 zaken, dat is nog geen 100.000 per winkel, denk niet dat heet uit kan als je er de huur en het personeel van aftrekt.

Denk dat er een foutje in staat.


Detlef Hoogeveen 15 mei, 10:01

@ikkeweethet lees nog eens. Niet 1800 winkels, maar 1800 medewerkers lees ik. In NL komen (voorlopig) geen winkels, alleen online. Leuke winkels als je op vakantie bent, maar zal met dit assortiment niet overleven met fysieke winkels in NL

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!