Extenda Retail toont haar Google cloud native Check-Out in Sprinter Sports winkel

Extenda Retail toont haar Google cloud native Check-Out in Sprinter Sports winkel

Tijdens een exclusief evenement georganiseerd door Extenda Retail kregen retailers de kans om een kijkje te nemen in de toekomst van de check-out. Tijdens de Store Tour in een elegante Sprinter Sports-winkel werd de innovatieve Cloud-Native Check-Out technologie Hii Retail, ontwikkeld door Extenda Retail, gepresenteerd. In alle winkels van Sprinter Sports in Spanje, Portugal en Nederland wordt deze baanbrekende check-out oplossing geïnstalleerd.

Diepgaande verkenning van Hii Retail Check-Out technologie
Dé topic van het evenement was een uitgebreide demonstratie van het cloud native Check-Out systeem, genaamd Hii Retail, wat een belangrijke doorbraak in Retail technologie betekent. Deelnemers kregen uit de eerste hand inzicht in hoe deze Point-of-Sale technologie naadloos integreert in de winkelomgeving, waardoor efficiëntie, snelheid,  gemak én veiligheid worden geoptimaliseerd. De live demonstratie onderstreepte het vermogen door gebruik te maken van de meest recente technologie om het retaillandschap opnieuw vorm te geven.

Veiligheid was tevens een belangrijk aandachtspunt tijdens de demonstratie. Deelnemers maakten kennis met de robuuste beveiligingsmaatregelen die zijn ingebed in Hii Retail Check-Out, wat leidt tot verregaande bescherming van relevante gegevens en vertrouwelijke klantinformatie.
Sprinter Sports is een buitengewoon mooi voorbeeld van een moderne Retailorganisatie die gebruik maakt van Extenda Retail’s baanbrekende Hii Retail Check-Out

De Sprinter Sports winkel laat namelijk zien dat fysieke- en digitale elementen naadloos aansluiten om zo dé gewenste optimale winkelervaring te bieden. Het ontwerp, de lay-out en de integratie van Hii Check-Out technologie in de winkel dienden als een praktisch voorbeeld van hoe retailers zich blijvend kunnen aanpassen aan de veranderende verwachtingen van de consument.

Na de rondleiding door de winkel hebben de aanwezigen tijdens het diner kunnen netwerken en met elkaar kunnen klankborden. De Store Tour bij Sprinter Sports, georganiseerd door Extenda Retail, is een bewijs van de dynamische evolutie van de branche. De synergie tussen de cloud native Check-Out technologie, die is geïmplementeerd in de Sprinter Sports-winkel, en het vooruitstrevende ontwerp van de winkel versterkte de toewijding van de branche aan vooruitgang.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!