AH neemt ‘kwaliteitsmedewerkers’ in dienst

Iedere Albert Heijn-vestiging krijgt binnenkort een ‘kwaliteitsmedewerker’. Hierdoor moet de hygiëne en voedselkwaliteit beter gecontroleerd kunnen worden. De kwaliteitsmedewerkers zullen taken op hun bordje krijgen als het checken van temperaturen, probleemsignalering en het schoonhouden van de winkelvloer.

AH kiest voor het aanstellen van één kwaliteitsmedewerker per winkel, omdat de verantwoordelijkheid voor hygiëne en voedselveiligheid nu nog te versnipperd is.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!